Huizer Express start met veerdienst Almere en Spakenburg

Nautisch Kwartier

Vanaf 2 mei zal er vanuit de havenkom bij het Nautisch Kwartier weer een veerdienst naar Spakenburg en Almere worden onderhouden door Huizer Express. Met het motorschip de MS Marken kan je via Spakenburg naar Almere. De opstapplaats in Almere is bij ’t Pannekoekschip en in Spakenburg in de haven bij de aanlegsteiger. Ook komen er avondretourtjes tussen Almere en Huizen. Voor de vaartijden en prijzen kun je kijken op www.huizer-express.nl

Blijf op Huizer hoogte

De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen iedere dag voor jou in beeld. Hier zie je iedere dag nieuwe foto’s of lees je de laatste nieuwtjes of uitgaanstips op de evenementenagenda. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en mis niets.

foto Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter