Ben jij geslaagd ?

geslaagd

Vandaag is het zover. De examenuitslagen van het middelbaar onderwijs worden in de loop van de dag bekend gemaakt. De meeste scholen maken die uitslagen vanaf 13:00 uur bekend. Gaat bij jou ook de vlag uit ? Post hier jouw foto van je vlag, rugtas, champagnemoment en/of felicitatie … Namens ons in ieder geval van harte gefeliciteerd.

Weet dat je bij restaurant de Haven van Huizen als geslaagde gratis mag dineren. Kijk op hun website voor meer informatie.
Wellicht zijn er meer Huizer ondernemers met leuke acties voor jullie. Plaats ze hier onder !!!

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter