Te koop ! 300 jaar Huizer geschiedenis


Terug naar anno 1712 in Huizen. Toen werd het prachtige huisje aan de Voorbaan 32 gebouwd. Vanaf die tijd heeft dezelfde familie het huis bewoond, maar nu wordt het verkocht. Ruim 300 jaar Huizer geschiedenis staat nu te koop midden in het dorp in Huizen. Dit geveltje straalt nog zoveel historie uit zo midden in de winkelstraat in het dorp.  Wij mochten even binnenkijken en nu nog vastleggen wat nooit meer terugkomt.

Binnen zijn nog de authentieke kenmerken van vroeger te zien. Hier ga je echt weer een stap terug in de tijd. Gelukkig is het een Rijksmonument en zal het aan de buitenkant blijven zoals het is.  Het pand wordt bij inschrijving verkocht en wordt aangeboden door Nienaber Makelaars.  Meer informatie staat op Funda.

Iedereen is er vast wel eens langs gelopen aan de Voorbaan, of juist aan de Achterbaan waar de tuin uitkomt in de winkelstraat.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp en brengen Huizen van A tot Z in beeld.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter