Monnickskamp onder water door gesprongen waterleiding

Vanmiddag is er tijdens werkzaamheden een waterleiding geraakt op de Monnickskamp. Een groot gedeelte van de straat kwam onder water te staan.

De waterleiding zou geraakt zijn tijdens het vervangen van de lantaarnpalen. De leiding werd daarna snel afgesloten. De gemeente en Waterbedrijf PWN zijn druk bezig met het opruimen en herstellen van de waterleiding. Verwacht wordt dat de storing in het waternet tot zes uur vanavond kan duren.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Hier zie je nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter