De zondagswandeling…

Een typische “kom we gaan een stukje lopen in het bos zondag” toch ? En wat is het toch mooi op de hei en in de bossen in Huizen. Opvallend is hoe veel bomen nog in groen blad zitten. Als ik de foto’s van precies een jaar geleden bekijk, zie je dat de meeste bomen al het blad al hebben verloren.  Wellicht het gevolg van het warme najaar…. bos bos-2 Fotografie Inge Jansen
De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen voor Oog op Huizen dagelijks de gemeente Huizen in beeld. Iedere dag ziet u hier nieuwe foto’s van Huizen, haar inwoners en ondernemers. Huizen van A tot Z in beeld. Heeft u een leuke tip ? Mail ons dan op info@oogophuizen.nl Wat is er te doen in Huizen ? Kijk voor de leukste uitjes en tips op onze evenementen agenda !
Het bericht De zondagswandeling… verscheen eerst op Oog op Huizen.

Voor Jou Uitgezocht