Lopend vuurtje

Onbekenden hebben vannacht geprobeerd een Audi in de brand te steken aan de Ambachtsweg. Een buurtbewoner hoorde een harde knal en ging kijken. Hierbij zag hij dat één van de twee brandstichters zelf vlam vatte, z’n kleding uittrok en wegvluchtte richting Golfstroom.

Audi

De brandweer kon voorkomen dat de Audi helemaal uitbrandde. De auto liep evengoed flinke schade op. Saillant detail is dat de auto gisteren nog te koop stond op marktplaats.

Van de brandstichting zijn ook camerabeelden die zijn overgedragen aan de politie.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter