Hoe fotografeert Huizen

De mooiste inzendingen van deze week geven weer een mooi beeld van ons dorp. Jullie mogen weer stemmen via een Facebookberichtje. Petra Keultjes legde dit romantische zwanenpaartje vast aan het Gooimeer. Prachtig in het avondrood. Tipje voor Petra; het lijkt er op dat je wat stofjes op je sensor hebt zitten.

Bovenstaande foto is gemaakt door Jelle Kos die een mooi laag standpunt heeft gekozen bij de kalkovens.

Deze mooi natuurfoto is gemaakt door Joanna van Beurden op de heide en heeft mooi gebruik gemaakt van de scherptediepte waardoor de achtergrond wat wazig wordt.

Coen Koetsier heeft tijdens de botterdag een heerlijk tochtje gemaakt met een botter over het Gooimeer, waarvan hij deze foto instuurde.

 

Helaas hebben we nog regelmatig inzendingen die niet helemaal aan de voorwaarden voldoen en daarom niet geplaatst worden. Veel zijn niet in Huizen genomen, zijn echt té onscherp of in portretstand genomen. Zorg dat je foto horizontaal is genomen en kies uit al je foto’s, hoe moeilijk dat soms ook is, slechts 1 mooiste foto die je instuurt.

Jouw foto ook hier ?

Heb je een goede camera en houd jij je ook graag bezig met fotografie ? Daag je zelf uit en maak een mooie foto in Huizen en stuur deze in. Wellicht plaatsen we jouw foto hier. We stellen wel wat voorwaarden aan de inzendingen…

  • je hebt de foto zelf genomen
  • je hebt je foto uiteraard gemaakt in de gemeente Huizen.
  • één inzending per keer
  • je foto is horizontaal genomen (dus geen portretstand)
  • afmetingen minimaal 1024 lange zijde en rond de 700 kb
  • netjes afgewerkt oftewel een passende scherpte, denk aan ruis en compositie.

    Wat doen we met jouw foto ?
    Deze plaatsen we éénmalig op OpHuizerhoogte. Verder niets. Jij behoudt te allen tijde de auteursrechten. Daar hechten we namelijk zelf ook veel waarde aan.

Is jouw foto de mooiste inzending van 2017 ? Dan win je een dag lang fotograferen in Fotostudio Huizen.

Je kan je foto inzenden naar ophuizerhoogte@gmail.com

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter