Kaartverkoop Theaterroute 2020 van start

Theaterroute 2020 Huizen

Vandaag start om 12:00 de kaartverkoop van de Theaterroute 2020. Na het succes van afgelopen jaar kunnen bezoekers niet vijf, maar zes avonden genieten van Huizer verhalen, zang, dans en toneel. Van 23 t/m 28 maart is Huizen in de ban van de Theaterroute! Helaas is de try-out op maandag al uitverkocht. Kaarten zijn te koop via Eindeloos Theaterwerk.

75 jaar bevrijding

Het thema van de Theaterroute 2020 zal “75 jaar bevrijding” zijn. In eerst instantie was het de bedoeling om als thema “de Erfgooiers” te nemen, maar de organisatie kon zo’n belangrijk gegeven als de bevrijding niet voorbij laten gaan. Huizen had in de Tweede Wereldoorlog een aparte positie in het Gooi, tussen allerlei gemeentes die goed samenwerkten met de bezetters. We zijn benieuwd welke verhalen er boven zullen komen tijdens de route!

Theaterroute 2020 Huizen

Kerst

Kun je niet wachten op de Theaterroute in maart? Laat je met kerst dan verrassen in Porterhouse Huizen. Eindeloos Theaterwerk verzorgt op 23 en 24 december een kerstdinnershow met de naam “Scrooge in Porterhouse”. Kaarten hiervoor zijn ook te verkrijgen via de website van Eindeloos. Begin december komt er ook een kerstnummer uit, “Het is weer kerst”.

Theaterroute 2020 Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Archiefoto’s: Larisa Landré

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter