Theaterroute Huizen.

theaterroute

Gisteravond was de laatste avond van de theaterroute. Vanuit De Boerderij vertrokken vijf groepen onder leiding van een gids om hun eigen route te volgen die ze naar verschillende locaties bracht met telkens een andere voorstelling. De basis voor de voorstellingen zijn waargebeurde verhalen van het eeuwenoude Huizen. In de Krachtcentrale werd een verhaal vertolkt van een gezin dat op de grens van Naarden en Huizen woonde.

Tijdens de Theaterroute wordt professioneel en gevestigd talent uit Huizen en omgeving gekoppeld aan “amateurs” en aanstormend talent. Dat geldt ook voor de diverse theatermakers die er voor de verschillende disciplines en verhalen worden aangetrokken.

Dit om nieuw talent een kans te geven, een podium te bieden en te laten leren van de ervaring van anderen. Omgekeerd worden “de ouwe rotten” in het vak geïnspireerd door de energie en vernieuwende aanpak van de jonge theatermakers en acteurs.

Aukje van Ginneken

theaterroute

krachtcentrale

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Iedere dag zie je hier weer nieuwe foto’s of lees je de laatste nieuwtjes. De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen iedere dag voor je in beeld. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

 

Bron: Theaterroute Huizen.

Foto’s:  Vincent Snoek.

 

 

Voor Jou Uitgezocht

2 Reacties

 • Reageer
  Alfred Kayser, Toneelvereniging Blaricum
  10 april 2017 op 20:25

  En de route gaat verder naar “Op blote voeten in het park” in het Vitus in Blaricum. Een vrolijke komedie over een pasgetrouwd stel in New York met vreemde bovenbuurman en irritante schoonmoeder.

 • Reageer
  De allerlaatste kaartjes voor de Theaterroute - OpHuizerhoogte.nl
  20 maart 2018 op 08:29

  […] 21 maart start de tweede editie van de Theaterroute. Het grote succes van vorig jaar wordt in ieder geval in aantallen overtroffen: 830 bezoekers kunnen tijdens 4 avonden genieten van […]

 • Laat een reactie achter