De allerlaatste kaartjes voor de Theaterroute

Aukje van Ginneken

Woensdag 21 maart start de tweede editie van de Theaterroute. Het grote succes van vorig jaar wordt in ieder geval in aantallen overtroffen: 830 bezoekers kunnen tijdens 4 avonden genieten van 116 voorstellingen. Nog geen kaarten? Dan heb je geluk: voor woensdagavond zijn nog 10 kaarten beschikbaar!

Theaterroute 2017 Melkmeisje

Theaterroute nieuw en groter

Op 21, 22, 23 en 24 maart 2018 is de tweede editie van de Theaterroute, “In het kielzog van de visser” te zien in Huizen. De voorstellingen zijn nieuw, maar nog steeds gebaseerd op waargebeurde verhalen, sagen en legenden uit de rijke geschiedenis van het eeuwenoude Huizen. Met dit jaar nog meer voorstellingen, bijzondere locaties, acteurs, vertellers, zangers en dansers.

Theaterroute 2017 Haven van Huizen

Voorstelling met Statushouders

De Theaterroute Huizen staat voor ‘verbinding’. Om dat nog meer inhoud te geven is initiatiefnemer Johan Verheij een gloednieuw en uniek project gestart: “Het gezicht van Vluchtelingen in Huizen.” Dit project bevat zowel een integratietraject als een theatervoorstelling. De basis voor deze voorstelling zal gevormd worden door de verhalen van vluchtelingen over hun thuisland, de reden dat ze gevlucht zijn en hun ervaringen hier, in Huizen.

Theaterroute 2017 Smederij

Laatste kaarten

Voor “In het kielzog van de visser” zijn nog 10 kaarten beschikbaar à 25 Euro reserveren via www.theaterroute-huizen.nl, of bij de VVV/Huizer Museum, Achterbaan 82, Huizen.

Theaterroute 2017 Boerderij

Theaterroute 2017 vervoer

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré en Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter