Wolfskamerloop 2017

wolfskamerloopZondag 29 oktober organiseert Atletiekvereniging Zuidwal weer de jaarlijkse Lidl Wolfskamerloop. Er hebben zich al zeker 1000 lopers aangemeld voor deze sportieve uitdaging.  Naast de 10 km loop heeft de Wolfskamerloop ook een kabouterloop over 600 m, jeugdlopen 1,2 en 2,3 km en een 5 km loop. Het parcours loopt door het prachtige bos- en recreatiegebied van de Wolfskamer in Huizen en Naarden. De voorinschrijving is inmiddels gesloten, maar je kan je ook nog tot 45 minuten voor de start inschrijven. Kijk hiervoor op de website van de wolfskamerloop.  Loop je zelf niet mee ? Kom dan de lopers aanmoedigen langs het parcours. Absoluut een gezellig sportevenement.

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter