Open dag bij de skiclub

Dit weekend is de winter echt losgebarsten in Huizen! Bij Wolfskamer Wintersport was het een weekend vol activiteiten, en dat met een mooi pak sneeuw erbij. Zaterdag was er de Wolfskamer Triple met wedstrijden voor de wedstrijdskiërs, voor de leerlingen van de skischool en voor skiërs met een beperking. Vandaag was het open dag bij de skiclub, waarbij iedereen de Gooische Alpen op ski’s of snowboard kon bedwingen.

Voor tien euro kon je een proefles skiën of snowboarden nemen, ongeacht je niveau. Op de verschillende pistes kon je de verschillende niveaus goed zien, van de kleintjes op de eerste piste tot de waaghalzen op de zevende piste.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Open skiclub – Beeldend G&V
    10 december 2017 op 21:29

    […] ski-fan, maar zo’n samenloop van omstandigheden kan ik niet overslaan! Na een reportage voor OpHuizerhoogte zijn er genoeg foto’s over gebleven om er hier nog een aantal te delen! Ik ben door en door […]

  • Laat een reactie achter