Open dag botters & werf 2018

 Vandaag was de open dag van Botters & Werf. Iedereen kon een kijkje komen nemen bij ons eigen bijzondere erfgoed op de botterwerf aan de Havenstraat. Een vaartochtje met een Huizer botter was ook één van de mogelijkheden. Het nieuwe havenkantoor naast de Botterwerf werd ook vandaag officieel geopend door wethouder Marlous Verbeek. De provinciale tv-zender Rtvnh kwam opnames maken en dat zal je vandaag nog terug kunnen zien op tv.  

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter