Kick-off Huizerdag

huizerdagDe kick-off van de Huizerdag is dit jaar op 2 september en vindt ook dit jaar weer plaats in het winkelcentrum Oostermeent. Vanwege het grote succes van vorig jaar is er ook deze editie weer een groot waterspektakel.
De festiviteiten van de Kick-Off  starten om 13.00u en zullen duren tot 17.00u.

Sportcity geeft een demonstratie Sh’Bam, dit is een leuke combinatie van sport en dans.
Op het centrale plein van het winkelcentrum is er nog een kinderattractie in de vorm van een springkussen.
Ook versnaperingen als hapjes en drankjes zullen niet ontbreken zoals heerlijke Hollandse stroofwafels.

Het thema van de Huizerdag is dit jaar een “Vleugje Hollands”. Dat zal ook terug te vinden zijn op het  podium. Gedurende de middag is er een diversiteit aan muziekoptredens met als hoofdact Dries Roelvink. Hollandser kan het niet…Over de Huizerdag  zelf en het voorproefje….later meer.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto Inge Jansen

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter