Kermis op Prins Bernhardplein

Voor de derde keer organiseert de Oranje Stichting Huizen rond Koningsdag een Oranjekermis. De kermis wordt gehouden op de Naarderstraat en loopt van het Prins Bernhardplein tot De Ruyterstaat. Er word op dit moment hard gewerkt door alle kermisexploitanten om alles paraat te hebben voor de start morgen.

kermis

Dit jaar staan de volgende attracties en behendigheidspelen te wachten op een bezoek. De Wip, de rupsbaan, de autoscooter, trampoline, een schietsalon, bussensport, coin pusher en een draaimolen en eendjesattractie voor de kleine kinderen. Natuurlijk ontbreken de welbekende grijpkranen ook dit jaar niet. Aan de zoetekauwers is ook gedacht met een oliebollenkraam, suikerspin en bij de snoepkraam kan je weer een lekkere ouderwetse zuurstok halen. Woensdag is er een “meet en greet” met een levensechte dino om vier uur. De kermis staat er vanaf woensdag tot en met zondag.

  • Woensdag 24 april     14.00 – 23.00 uur
  • Donderdag 25 april     14.00 – 23.00 uur
  • Vrijdag 26 april     14.00 – 23.00 uur
  • Zaterdag 27 april     10.00 – 24.00 uur (Koningsdag)
  • Zondag 28 april    13.00 – 20.00 uur (Dienst Oude Kerk afgelopen) *
kermis

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter