Doe je ook weer mee met de Huizer Santarun ?

ophuizerhoogteZaterdag 17 december 2016 wordt alweer de tweede Rotary Santa Run gehouden in Huizen. Start en eindpunt is voor het Wapen van Huizen, Naarderstraat 2. De warming up is om 13.45 uur, de Santa Run begint om 14.00 uur. Trek je kerstmannen of kerstvrouwenpak aan en ren of wandel mee voor het goede doel. Een ontzettend leuk evenement in aanloop voor de kerst.
Loop mee voor het goede doel, samen met het gezin, familie, vrienden, klasgenoten…… en nog vele anderen die mee gaan doen. 

Het maximale aantal deelnemers is 250, dus wees er snel bij!! Deze Santa Run is een initiatief van Rotary Club Huizen.

Inschrijven doe je HIER

Blijf op Huizer Hoogte ! OpHuizerhoogte.nl is de opvolger van OogopHuizen. Hier vind je dezelfde berichten, de mooie foto’s en leukste evenementen als voorheen. Volg ons op onze nieuwe Facebookpagina en mis niets uit Huizen !

 

fotografie Dolf van Stijgeren

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter