Tiende oldtimerfestival komt eraan

Tiende oldtimerfestival Huizen
Oldtimerfestival 2019

In 2020 kon er veel niet doorgaan. Zo ook het oldtimerfestival. Dit jaar wordt het tiende oldtimerfestival alsnog georganiseerd, “in welke vorm dan ook”, aldus de organisatie. Hoe dit er precies uit gaat zien is nog lang niet bekend. Niemand weet hoe de wereld er over twee weken uit ziet, dus laat staan over acht maanden. We hopen in ieder geval dat het weer een mooi festival wordt! Het tiende oldtimerfestival staat vooralsnog gepland voor zaterdag 4 september 2021.

Tiende oldtimerfestival Huizen
2018
2018
Tiende oldtimerfestival Huizen
2018
Tiende oldtimerfestival Huizen
2018
2018

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter