Ride4Kika gaat weer van start

Zondag 21 mei 2017 gaat de Ride4Kika weer van start vanuit Huizen. De motortoergroep Free-Riders, een groep motorliefhebbers, heeft wederom de inmiddels bekende sponsorrit georganiseerd t.b.v. Stichting Kinderen Kankervrij KiKa.

De kosten voor deelname bedragen € 10,- (excl. servicekosten) per deelnemer. Deze individuele bijdrage zal volledig bestemd zijn voor KiKa. De servicekosten worden in rekening gebracht door de ticketservice, maar deze doneert hiervan weer een klein percentage om een deel van onze kosten te dekken.

Free-riders hoopt zoveel mogelijk rijders te werven via diverse netwerken zoals op diverse Facebookpagina’s die motor gerelateerd zijn, hun eigen website, de website van KiKa en andere media om een zo’n groot mogelijk bedrag te kunnen collecteren.

Deze mooie toerrit, die dit jaar voor de derde keer wordt georganiseerd, gaat vanaf het verzamelpunt bij het Nautisch Kwartier door ’t Gooi heen en zal vele andere plaatsen aandoen, om weer retour te komen op de startlocatie in Huizen. De route is ca. 160 kilometer waarin we ook een rustpauze hebben ingepland halverwege de route.

Tijdens deze route zullen voldoende gecertificeerde verkeersregelaars ondersteuning verlenen zodat er geen onveilige situaties ontstaan voor zowel de deelnemers als voor het overige verkeer. Het uitgangspunt is om tijdens het rijden van de tocht alle deelnemers als één groep bij elkaar te houden als de verkeersituatie het toelaat.

Het te verwachten aantal deelnemers is nu nog moeilijk in te schatten, maar het zijn er minstens 400. De kaartverkoop verloopt net als vorig jaar via een online Ticketservice welke op diverse websites staat vermeldt.

Dit jaar stelt men ook  de gelegenheid aan het publiek om, tijdens de afwezigheid van de stoet motorrijders, zich op het terrein te bevinden. Hier is dan voor de kinderen een groot springkussen en ze kunnen zich leuk laten schminken. Ook zijn er aanbiedingen van ondernemers en demo’s van diensthonden. Daarnaast is er voldoende keus aan eten en drinken, want een goede cateraar mag natuurlijk op zo’n dag ook niet ontbreken.

Het evenement wordt gedurende de dag muzikaal ondersteund door verschillende live-artiesten. Van Nederlandstalig tot Engels repertoire, afwisselend met verschillende DJ’s, jong én ervaren talent. Al deze personen zetten zich totaal belangeloos in op deze dag.

Meer informatie en/of meteen inschrijven: www.ride4kika.com

Wilt u Ride4Kika ook sponsoren? Heel graag!

Neem dan contact met ons op via info@ride4kika.com.

 

Met vriendelijke groet,

Het Ride4KiKa Team

Website: www.ride4kika.com

Facebook: https://www.facebook.com/events/120861575091453/

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter