Twee dagen springen met KidsNplay

Op donderdag 4 en vrijdag 5 januari 2018 kunnen kinderen in de leeftijd tot 12 jaar zich heerlijk uitleven in sportcentrum de Meent. In de sporthal zijn verschillende springkussens en stormbanen opgezet en kunnen kinderen kennismaken met verschillende sport- en spelactiviteiten.

Openingstijden

Op zowel donderdag 4 januari als vrijdag 5 januari is de sporthal open van 10.30 uur tot 16.30 waar de kinderen gebruik kunnen maken van de springkussens, stormbanen, pannakooi en andere spellen. Op vrijdag 5 januari is er een nauwe samenwerking met de buurtsportcoaches welke een extra deel van het programma voor hun rekening nemen.

Concept

De evenementen van kidsNplay zijn gericht op het gehele gezin waarbij voornamelijk de kinderen tussen 4 en 12 jaar vermaakt worden. De indoor editie in de Meent is de 1e in Huizen na 2 succesvolle eerdere edities in Laren. Springkussens, stormbanen, sport- en spel activiteiten zijn de basis waarbij ouders, opa’s en oma’s  onder het genot van een bak koffie kunnen genieten van het kroost. In combinatie met de locatie Zwembad de Meent kan er ook gezwommen worden. De activiteiten van kidsNplay kunnen naar wens worden aangepast en in het voorjaar zullen de activiteiten ook naar buiten worden verplaatst waarbij het een mini outdoor festival zal worden met ondersteuning van muziek en gezelligheid. KidsNplay, voor de hele familie een gezellig dagje uit.

Meedoen of kijken

De kinderen betalen voor het spelen en springen in de sporthal € 5,00 per persoon. Zwembad de Meent heeft verschillende combinatie pakketten met verschillende prijzen waarbij je ook kan zwemmen en een hapje kan eten en drinken. Voor het spelen en gebruik in de sporthal betalen alleen de kinderen. Komen kijken is gratis.

Meer informatie en afbeeldingen vind je op de website www.kidsnplay.nl.

Organisatie

De organisatie van het indoor kidsNplay festival is de AWay evenementen group welke ook de nieuwjaarsduik organiseert en verschillende andere sportevenementen en activiteiten in- en om Huizen. Het concept kidsNplay zal iedere vakantie terugkomen op verschillende plekken en plaatsen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier weer nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter