Optimist on Tour in Huizen

optimist huizen

Van donderdag 9 mei tot en met zaterdag 11 mei vind je Optimist on Tour in Huizen, bij de aanloophaven aan de Westkade. Hier kan jij leren zeilen, kanovaren en suppen. Samen met het brugwachterscollectief en gemeente Huizen organiseert het Watersportverbond Optimist on Tour op deze unieke locatie in Nederland. Dit is je kans om, samen met je vriendjes en vriendinnetjes, gratis te leren zeilen kanovaren of suppen bij Optimist on Tour.

optimist

Sinds de start in 2014 hebben bijna 80.000 kinderen kennis gemaakt met de watersport waarvan vele kinderen een stap hebben gemaakt naar een lokale watersportvereniging en/ of vaarschool. Ook in 2019 wordt het succesvolle programma Optimist on Tour voortgezet door het Watersportverbond.

Onder begeleiding van enthousiaste gecertificeerde instructeurs leren de kinderen kanovaren, suppen en zeilen in een Optimist. Kom je het ook een keer proberen?

KLIK HIER om je aan te melden

archieffoto’s Inge Jansen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

lidl


Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter