Start Opmaat Academy

Opmaat Academy

Op vrijdag 29 september wordt tijdens het eerste Goois Ondernemers Festival het startsein gegeven voor OpMaat Academy, een gloednieuw opleidingsinstituut voor de (startende) ondernemer. Marloes Verbeek, wethouder Economische Zaken in Huizen, zal die dag de officiële opening verrichten.

OpMaat Academy is een initiatief van Rob Reeuwijk die bekend is van OpMaat Vergaderen. De ondernemer beschikt over vier in grootte verschillende ruimtes aan de Huizermaatweg 31 in Huizen voor flexwerken en vergaderen. Voor de (beginnende) ondernemer gaat hij, in samenwerking met trainers en coaches, op dezelfde locatie cursussen, workshops, coaching en trainingen faciliteren.

Bij ondernemen komt meer kijken dan vooraf vaak wordt gedacht. Een product of dienst moet verkocht worden en dat vereist een doelgerichte acquisitie. Ook komen juridische aspecten om de hoek kijken evenals administratieve werkzaamheden. De ondernemer annex zzp-er zal een boekhouding moeten opzetten en vandaag de dag moet zij/hij alles weten over social media en hoe die in te zetten.

Kortom voor een gouden toekomst als ondernemer is ondersteuning op diverse terreinen eigenlijk een must. Reeuwijk: ‘Wij zijn ervan overtuigd dat iedere zelfstandige kan groeien naar persoonlijk geluk én zakelijk succes. Wij bieden vanaf 29 september met OpMaat Academy persoonlijke, praktische en doelgerichte ontwikkelingstrajecten voor de ondernemer in de vorm van trainingen, workshops en coaching.’

Tijdens het eerste Goois Ondernemers Festival op 29 september krijgt de (startende) zelfstandige een voorproefje van de mogelijkheden die OpMaat Academy te bieden heeft.

Geïnteresseerden kunnen zich  aanmelden via www.gooisondernemersfestival.nl; er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter