Blaricums Midwintervuur

Om 17:30 uur wordt weer het Blaricums Midwintervuur ontstoken. Langs de Meentzoom is er dan voor het zesde jaar de kerstboomverbranding met live muziek en een hapje en een drankje. Natuurlijk gezellig om nog even heen te gaan voor een nieuwjaarswens. En als je niet gaat, dan weet je dat het vanavond een tikje rokerig kan zijn boven Huizen. Al staat de wind dit jaar gunstig. Het midwintervuur duurt tot 19:00 uur.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

archieffoto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter