Wat een feest op Plein 2000

koningsdag huizen

Een afgeladen Plein 2000. Het was zoals een goed Koningsdag feest hoort te zijn. Gezellig, lekkere muziek en heel veel mensen. Van voor tot achter stond het vol. Yes-R, DJ Fiësto en Baldadig Boys sloten de avond af.

koningsdag huizen
Koningsdag

Confetti, strandballen en opblaaskrokodillen, er ging van alles door de lucht. Al met al een mooi feest georganiseerd door ’t heertje, Kambur, Kwalitaria, Holy Moly, Gemeente Huizen en Baldadig Events. Bedankt daarvoor !

Kijk ook de video en/of photogallery hieronder. Misschien sta jij er ook op .

Koningsdag Huizen
« van 2 »

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en Video: Inge Jansen en Vincent Snoek

de lange


Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter