Genieten van Massada

Met het optreden van Massada in de Oostermeent eindigde een heerlijke dag vol muziek, oosterse gerechten en een oosterse braderie; een echte Pasar Malam dus.

Voor de jonge Huizers onder ons; Massada is een Nederlands-Molukse band uit Huizen, opgericht door Johnny Manuhutu. De band scoorde in de jaren 70 en 80 een aantal hits. Ze speelden onder andere op Pinkpop en hebben 7 albums uitgebracht en in 2018 een verzamelalbum met de beste hits. Het genre noemen ze zelf het best te omschrijven als Latin Rock/Percussion Rock. En dat laatste was goed te horen want het was weer swingen op het plein.


Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.


foto’s: Inge Jansen

Lekker Lang Tafelen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter