Kofferbakmarkt bij AV Zuidwal

Op zaterdag 2 september organiseert de atletiekvereniging Zuidwal een grote kofferbakmarkt op het grasveld langs de Aristoteleslaan. De vereniging zamelt geld in voor de bouw van een sporthal zodat de sporters met een lichamelijke beperking daar het hele jaar door kunnen sporten.

Iedereen kan deelnemen door met zijn of haar auto of busje naar het terrein te komen en spulletjes te verkopen. De deelnemers betalen hiervoor een kleine vergoeding die ten goede komt aan de bouw voor deze sporthal.

Jacco is één van de sporters die op hoog niveau de atletieksport bedrijft. Het liefst traint hij het hele jaar door, maar bij slechte weersomstandigheden en in de winter is het voor de minder valide sporters niet mogelijk om bijvoorbeeld buiten een goede warming-up te doen. De sporthal zou daarvoor echt een uitkomst zijn.

De kofferbakmarkt is één van de initiatieven van de vereniging om geld in te zamelen. Dus haal je zolder leeg of je schuur en sluit aanstaande zaterdag aan op het marktveld naast de ijsbaan.
Meld je nu nog aan via sponsoring@avzuidwal.nl. En heb je niets te koop ? kom dan gezellig struinen langs de rijdende kraampjes…

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter