Peugeot Tour start in Nautisch Kwartier

Peugeot Tour

Vandaag was het Nautisch Kwartier de start van de “Tour des Legendes 2021”, een Peugeot Tour door Nederland met klassieke Peugeots. Logisch ook, want de combinatie van auto’s en het fotogenieke Kwartier is gouden. Verspreid over de parkeerplaats stonden klassieke Peugeots zoals 402’s en 403’s, youngtimers (zoals de 406) én moderne Peugeots. Een mooi aanzicht!

Om 10.00 uur werden de eigenaren van al dat moois ontvangen bij de Kalkovens voor een kopje koffie en gezellig samenzijn. Vanuit het Nautisch Kwartier vertrok de Peugeot Tour, georganiseerd door Association Peugeot Hollande, voor een rit door de regio en “de lage landen”.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst:  Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

2 Reacties

 • Reageer
  Mw SG Thiel
  26 juni 2021 op 19:44

  Jammet dat dit soort leuke regionale activiteiten niet op billboards komt te staan.

  Ik heb het dus gemist.

  • Reageer
   Larisa
   4 juli 2021 op 17:46

   Het was geen publieksactiviteit, dus waarschijnlijk heeft bijna iedereen het gemist.

  Laat een reactie achter