Pop-up locatie van de Vrijwilligerscentrale

Dit jaar is het nationale jaar vrijwillige inzet. Daarom gaat de Vrijwilligerscentrale naar de inwoners toe door middel van vijf verschillende pop-up locaties verspreid over het jaar. Diverse organisaties hebben hun locatie hiervoor beschikbaar gesteld. Vandaag was de start in de Boerderij aan de Hellingstraat.

Inwoners van het oude dorp, maar ook andere belangstellenden kunnen langskomen en kennismaken met de vele aspecten van het vrijwilligerswerk. Wat is er allemaal te doen? Heb je moeite met de dagelijkse dingen in en om het huis? Of ben je mantelzorger en kun je hulp gebruiken bij het verlichten van je taak? Kom langs voor een rustig gesprek over de mogelijkheden van hulp aan huis door vrijwilligers. Je bent van harte welkom bij De Boerderij op de Hellingstraat 9 in Huizen. In verband met de coronamaatregelen ontvangen ze je graag op afspraak. Bel 035 – 526 7553 of 06-3969 9058 of mail de vrijwilligerscentrale op info@vchuizen.nl  om de dag en tijd af te spreken.

Morgen en overmorgen zijn ze ook nog te bezoeken bij de Boerderij. Andere momenten en locaties zijn de Goede Herder kerk (juni), Tennisvereniging Huizen (september), Elan College (november) en de Bibliotheek. Houd hun website in de gaten voor meer informatie.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter