Paasuitjes met de kinderen

haas

KidsNplay organiseert aankomende voorjaarsvakantie twee verschillende evenementen in Huizen. Op 2e Paasdag werkt kidsNplay samen met verschillende ondernemers op de Trappenberg aan een gezellige middag paaseieren zoeken en versieren met daarnaast een gezellig middag vertier voor het gehele gezin. Aansluitend op dinsdag 23 en woensdag 24 april vinden de eerste ‘Mega Kids on the Beach’ dagen plaats bij BeachClub Huizen op het terrein van Coronel Sports. Alle dagen zijn geschikt voor kinderen tot en met 11 jaar. Met de sport- en speelactiviteiten van kidsNplay belooft de voorjaarsvakantie een bewegelijke vakantie te worden. 

Jacht op gouden paaseieren op 2e Paasdag

Op 2e Paasdag hebben verschillende partners die sportieve of creatieve activiteiten ondernemen de handen ineen geslagen om een gezellige en bewegelijke 2e paasdag te organiseren in de tuin van de Trappenberg in Huizen. Op 2e Paasdag kunnen de kinderen zich laten schminken door Aimee en terecht voor paaseieren zoeken met de Paashaas. In 2 ronden mogen de kinderen op zoek naar de chocolade eieren en de waardevolle gouden eieren die recht geven op een leuke prijs.  Daarnaast is er paaseieren schilderden met de KunstStudio, outdoor fitness voor kids met studio Dansu, een korte fight workshop volgen met de Warrior Academy, een korte fun- handicap en eirun om de tuin voor ouders/kind met Sportief Hardlopen Huizen en verschillende sport- en spelactiviteiten inclusief 17,5 meter springkussen met Fun2You. Uiteraard is aan een kleine versnapering en een zonnige dag ook gedacht. De kosten voor het eieren zoeken is € 5,00 per kind en voor een enkele activiteit wordt een kleine extra bijdrage gevraagd. Bekijk de website voor het gehele programma. 

Mega Kids on the Beach

Als vervolg op de eerdere succesvolle Kids on the Beach dagen aan de Zomerkade organiseert kidsNplay dit jaar iedere woensdagmiddag een Kids on the Beach op de vaste locatie van BeachClub Huizen. Op 23 en 24 april worden de eerste MEGA Kids on the Beach dagen georganiseerd waarbij kinderen van 10.00 tot 16.30 uur terecht kunnen voor een mooi zanddag met veel sport- en speelactiviteiten. Denk aan touwtrekken, stoepranden, bandenlopen, beachvolleybal, beachtennis, balgooien, zandtekenen en nog veel meer. De mooiste uitdaging is ook hier het bedwingen van de 17,5 meter lange stormbaan. De drie permanente beachsportvelden liggen aan de voet van de Gooische Alpen op het sportcomplex van CoronelSports. Ouders, opa’s en oma’s kunnen hier prima op het zonnige, windvrije terras verblijven en de kinderen in de gaten houden. Uiteraard zorgen wij ook voor toezicht en waar nodig begeleiding. Een volle dag kidsNplay, inclusief drankje en lunch kost € 15,00 voor een dag en € 25,00 voor twee dagen. 

Programma

Maandag 2e Paasdag: 12.00 – 17.00 uur kidsNplay – Paasevenement Tuin bij de Trappenberg. 

Dinsdag 23 april : 10.00 – 16.30 uur Mega kidsNplay on the Beach – BeachClub Huizen bij CoronelSports.

Woensdag 24 april: 10.00 – 16.30 uur Mega kidsNplay on the Beach – BeachClub Huizen bij CoronelSports

Speciaal voor de kids t/m 4 jaar is er een ‘dreumes- en peuter corner’. 

Meer informatie en aanmelden via www.fun2you.nl

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto Inge Jansen

aandekade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter