“Met zonder jas”

Schaapscheerdersfeest
Met zonder jas naar buiten ! De zeven schaapjes van de kinderboerderij werden vandaag geschoren op het schaapscheerdersfeest. Zes ooien en een ram werden ontdaan van hun dikke vacht en gaan lekker luchtig de komende week tegemoet. En dat komt goed uit met het warme weer op komst.

Veel kinderen keken toe met hun ouders en kregen uitleg over hoe het schaapsscheren in zijn werk gaat.
Na afloop kreeg iedereen een plukje wol en kon er geknutseld worden.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Inge Jansen

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter