1000 lichtjes in het Stadspark

Voor het tweede achtereenvolgende jaar kwamen er vanavond weer heel veel kinderen met lichtjes naar het Stadspark voor de leukste lightpaintfoto’s op de uitkijkheuvel. Een heus lichtschilderij waarbij de “lichtjes de verf zijn en de kinderen de kwastjes”.  En kijk eens hoe goed jullie dat gedaan hebben……! De meest kleurige lichtcreaties deden mee en zelfs een verlichte fiets. Bedankt dat jullie er allemaal waren en kijk eens wat jullie gemaakt hebben met z’n allen….

Ondanks het slechte weer kwamen er echt heel erg veel kinderen met hun ouders naar het park. Het was dus drukker dan verwacht. Volgend jaar gaan we er dan maar iets grootser van maken. Het lichtjesfestival van Huizen.

Workshop

Na afloop was er nog een workshop voor fotografen om te experimenteren met verschillende belichtingstrucjes en lange sluitertijden. Ook hier was de regen spelbreker, maar ondanks dat zijn er toch een aantal mooie plaatjes gemaakt.

 

Hebben jullie ook foto’s gemaakt? Plaats de mooiste als reactie onder dit bericht op Facebook

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Vincent Snoek en Petra Keultjes

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter