Kleindiertentoonstelling Huizen

kleindierenshowOp 20 en 21 oktober houdt Kleindiervereniging Sport & Genoegen Midden-Nederland haar jaarlijkse tentoonstelling, de zogenaamde Bottershow. Zo’n 300 dieren zijn te bewonderen: konijnen, (dwerg)hoenders, duiven en cavia’s. Allemaal topklasse dieren die gekeurd worden door gerenommeerde keurmeesters. Daarnaast is er een gevarieerd programma: zaterdag 21 oktober

10.00 uur: prijsuitreiking kleurwedstrijd voor de scholen
11.00 uur: liefhebbers kunnen hun eigen dieren laten beoordelen op gezondheid en verzorging
12.00 uur: eierenkeuring
13.00 uur: de inmiddels beruchte hanenkraai-wedstrijd. Dus voor elk wat wils!

Toegang: GRATIS!

Wanneer: vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2017 van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Waar: ’t Visnet, De Ruyterstraat 7, 1271 SR Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter