Eerste Harleydag Huizen

Eerste Harleydag Huizen

Uit het hele land kwamen gisteren de Harleys naar Huizen gereden. Op het evenemententerrein vond de eerste Harleydag Huizen plaats. En het mag een succes genoemd worden! Met het heerlijke weer genoten honderden bezoekers van Harleys, foodtrucks, live muziek en allerlei kraampjes.

Eerste Harleydag Huizen

Harleydagen

Het doel van deze dag was om zoveel mogelijk liefhebbers van motoren, en met name Harley Davidson, naar Huizen te krijgen voor een ontzettend mooie en gezellige dag. De Harleydagen staan bekend als één van de beste en gezelligste in de ‘wereld van motorrijders’. Dat gold vandaag zeker ook voor de Harleydag in Huizen! De sfeer was gemoedelijk en van jong tot oud heeft zich vermaakt.

Meer dan alleen motoren

Rondom het veld met de vele Harleys stonden kramen met motorgerelateerde koopwaar, was er een ruime keus in etenswaren met 7 foodtrucks en achterin het veld was de kidscorner. Daar konden kinderen zich vermaken met voetbal darts, 17,5 meter stormbaan, een sprookjes-springkussen en archery tag. Huizen Schoon zorgde ervoor dat het evenemententerrein de hele dag goed schoon bleef. Aan het eind van de middag werden er diverse zaken geveild voor Kika, waaronder een adelaar van houtkunstenaar Dennis van Kraay.

Bekijk hieronder meer foto’s!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen

open dag rebel

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter