De kermis is los….


Vanmiddag was het dan zover, de kermis ging open alle attracties draaiden volop ! Het is vakantie dus er kwam al veel jeugd een kijkje nemen of een eerste rondje doen in de Booster. Ook wij mochten even mee voor een speciaal fotorondje voor een prachtig uitzicht over het dorp !

De kermis staat er tot en met zaterdag 28 april en is open tot 23:00 uur en op Koningsdag tot 24:00 uur.

kermis huizenkermis huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie Inge Jansen 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter