Informatieavond Samenloop voor Hoop

Informatieavond Samenloop voor Hoop Huizen

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni 2020 wordt de Samenloop voor Hoop weer gehouden. SamenLoop voor Hoop is een 24-uurswandelestafette voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Donderdag 30 januari is er om 20.00 uur een informatieavond in De Krachtcentrale. Deelnemers, sponsoren en anderen geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom.

Informatieavond Samenloop voor Hoop Huizen

Informatieavond in Krachtcentrale

Tijdens de informatieavond voor de Samenloop voor Hoop neemt de organisatie je mee in de voorbereidingen van het evenement. Zo wordt er verteld over de plannen en hoe jij een steentje kan bijdrage d.m.v. deelname met een team, sponsoring of als vrijwilliger om zo dit evenement tot een succes te maken! De Krachcentrale is gevestigd aan de Havenstraat 76. Meer informatie vind je op https://samenloopvoorhoop.nl/huizen.

Informatieavond Samenloop voor Hoop Huizen

Samenloop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF waarbij 24 uur in teams gelopen wordt. Deelnemers lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De SamenLoop voor Hoop wordt door heel Nederland volledig door vrijwilligers georganiseerd en heeft dus altijd zijn eigen, lokale karakter. Vaste onderdelen zijn ook dit jaar de kaarsenceremonie op vrijdagavond, de kinderloop en de slotceremonie na de 24 uur.

Samenloop voor Hoop Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Archieffoto’s: Vincent Snoek en Larisa Landré
Tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter