Samenloop voor Hoop van start


Burgemeester Sicko Heldoorn gaf vandaag het startsein voor de 24-uurs estafetteloop Samenloop voor Hoop. Hierbij  word geld ingezameld voor kankeronderzoek. Daarnaast vieren we dat al zoveel mensen kanker overleven en dat we iets tegen de ziekte kunnen doen. Met alle inzet van vrijwilligers, lopers en sponsoren zetten zij een bijzonder evenement neer waarbij bezinning en plezier hand in hand gaan.

De Kaarsenceremonie

Vanavond om 23.00 uur verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken aanwezigen dierbaren, steunen ze elkaar, delen ze ervaringen en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

Goed gevuld programma, 24 uur genoeg te doen

Natuurlijk is er naast het aanmoedigen van de lopers genoeg te doen. Zo staat het terrein gevuld met kraampjes en diverse foodtrucks. Er is een kinderplein met o.a een springkussen en knutseltafels. Op het hoofdveld van S.V. Huizen staat een groot podium met diverse optredens. Bekijk hier het hele programma.

Kom langs!

Iedereen is van harte uitgenodigd om langs te komen. Kom de lopers aanmoedigen, geniet van het eten van de foodtrucks of van de optredens op het podium. Geef vooral wat geld uit, zo halen ze uiteindelijk een nog hoger eindbedrag voor het goede doel KWF.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter