Griezels !

 

Griezelig en eng was het vanmiddag in de Oostermeent tijdens Halloween. Alle kinderen mochten verkleed langs diverse winkels om daar wat lekkers te halen en dat was voor sommige mensen best schrikken met al die griezels in het winkelcentrum. Er was zelfs een heus spookhuis gemaakt in de voormalige schoenenwinkel. Was jij er ook bij? Wellicht sta je ook op de foto neem snel een kijkje!

Aankomende dinsdag is het echt Halloween en kun je de kinderen langs de deuren verwachten met Trick or treat. Heb jij al snoep in huis ?

halloween

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter