Grachtenfestival komt naar Huizen

Grachtenfestival Botterwerf Huizen

Ieder jaar in augustus vindt tien dagen lang het Grachtenfestival plaats in Amsterdam. Ooit begonnen als een vierdaags festival rond het Prinsengrachtconcert, is het Grachtenfestival ondertussen uitgegroeid naar een evenement dat zich zelfs buiten Amsterdam begeeft. En vanavond, woensdag 14 augustus, komt het naar Huizen!

Het Nederlands Saxofoon Octet geeft twee concerten in De Botterwerf. Het ensemble speelt een unieke versie van Simeon Ten Holt’s meesterwerk Canto Ostinato, die ze zelf bewerkt hebben. In de houten botterwerf moet dat een prachtig concert opleveren.

Grachtenfestival Botterwerf Huizen

De twee concerten zijn om 19.00 en 21.00 uur en zijn gratis te bezoeken. Er zijn ongeveer 100 zitplaatsen beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter