Zaterdag intocht Sinterklaas

Rond 15:30 uur meert de Pakjesboot 15 aan in de haven bij het Nautisch kwartier. De Sint en alle pieten zullen daar aan wal gaan. De 25 mooist verklede kinderen kunnen een prijs winnen. Dit wordt om 16:30 bekend gemaakt in de Botterwerf. En wil je op de foto met Sint en Piet ? Ook dat kan in de botterwerf. Sinterklaas-24 Sinterklaas-13

Wat is er allemaal te doen ?

Er is een hele mooie website gemaakt. www.havenvansint.nl. Hier vind je alles wat er de komende weken rondom Sinterklaas te doen is in Huizen. Een lampionnenoptocht, de pietenschool, intocht in de oostermeent. Kortom een mooi sinterklaasprogramma voor de kleintjes. Foto’s Inge Jansen  
Wat is er te doen in Huizen ? Kijk voor de leukste uitjes en tips op onze evenementen agenda !
 

Voor Jou Uitgezocht