Nog 11 dagen tot de Nieuwjaarsduik

strand

Durf jij het aan ? De Nieuwjaarsduik in Huizen samen met je vrienden, vriendinnen, je team van de sportvereniging ? Op 1 januari wordt het één groot feest op het strand aan de Zomerkade. Laat je aanmoedigen en ben er meteen bij voor de eerste Huizer Nieuwjaarsborrel op het strand.
Er draait een DJ en er is tot 20:00 uur muziek. Om 14:59 begint de Countdown to prepare for Diving !
Schrijf je in en ontvang ook de enige echte UNOX muts en natuurlijk een kop echte Unox erwtensoep.

Duik je niet mee ? Kom dan aanmoedigen en wees erbij voor de nieuwjaarsgroet en de nieuwjaarsborrel. Even een frisse neus halen en wie weet wie je allemaal tegenkomt. Alle ingrediënten voor een gezellige middag op het strand !

Inschrijven voor de Nieuwjaarsduik

Ben jij een bikkel en wordt dit jouw eerste beproeving van het jaar ? De teller staat nu al op 187 deelnemers en loopt nog steeds door. Kijk HIER op de website van de NieuwjaarsduikHuizen en schrijf je ook in. Dan ligt ook voor jou de enige echte Unoxmuts klaar.

Wij leggen jouw duik vast

De fotografen van OpHuizerhoogte staan voor jullie klaar om je eerste beproeving van 2017 vast te leggen. Alle actiefoto’s zijn straks na te bestellen via internet.

Blijf op Huizer Hoogte

Wil je ook weten wat er speelt in Huizen ? Volg dan OpHuizerhoogte.nl. Hier zie je iedere dag de mooiste foto’s en de leukste berichten over Huizen, haar inwoners en ondernemers. Dit is Huizen !

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter