Samenloop voor Hoop brengt € 125.517,34 op!

De 24 uurs-marathon Samenloop voor Hoop heeft maar liefst een megabedrag van € 125.517,34 opgebracht! Dit geld word beschikbaar gesteld voor onderzoek naar kanker. Maar liefst 32 teams startten gisteren om 15:00 aan de 24 uurs-loop.  Vandaag werd iets na drieën het eindbedrag bekend gemaakt.

Kaarsenceremonie

Gisteravond was er een kaarsenceremonie, de hoofdtribune werd verlicht door wenslichtjes die het woord hoop weergaven. Er werd een minuut stilte in acht genomen en daarna begon het lopen met de fakkels, kaarsen en lichtjes.

Kinderloop voor Hoop

Om 13:00 vanmiddag was er een speciale, 24 minuten durende, Kinderloop voor Hoop. Van de allerkleinsten tot grotere kinderen trotseerden de brandende zon voor deze kinderloop. Na afloop werd er onder deze kleine lopers een meet & greet met Buddy Vedder (GTST) verloot.

Slotceremonie

Om 10 voor 3 begon de slotceremonie: alle lopers kregen in de laatste ronde een zonnebloem en na het laatste rondje verzamelde iedereen op het hoofdveld voor de slotceremonie, gepresenteerd door Maartje van Weegen.

Daar werd eerst het opgehaalde bedrag van de kinderloop onthult, een niet mis te verstane € 3.079,21 werd door de kinderen gezamenlijk opgebracht. Daarna onthulde voorzitter Evert van der Roest door middel van een grote cheque het eindbedrag van € 125.517,34.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek en Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter