Fietser geschept op Karel Doormanlaan

Fietser ongeval Karel Doormanlaan Huizen

Even na half vier vanmiddag vond er een ongeval plaats op de Karel Doormanlaan waar een fietser en een automobilist bij betrokken waren. De fietser stak het zebrapad tussen Jacob van Heemskerkstraat en Driftweg over en kon daarbij niet meer ontweken worden door de automobilist.

De opgeroepen traumahelikopter kon snel weer terugkeren. De fietser werd afgevoerd met de ambulance. De automobilist kwam met de schrik vrij en heeft wat glas- en blikschade aan de auto. Het verkeer op de Karel Doormanlaan was maar korte tijd verstoord en kon al snel weer gewoon gebruik maken van de weg.

Fietser ongeval Karel Doormanlaan Huizen
Fietser ongeval Karel Doormanlaan Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Arts and Crafts Huizen

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Leroy
    29 januari 2020 op 10:00

    Hoe is het afgelopen met het meisje?
    Leeftijd? Schade? Waarom word er niks gedeeld…

  • Laat een reactie achter