Foodtruckfestival

foodtruck huizen

Komend weekend komt het Foodtruck Festival weer naar Huizen. Op 17 en 18 augustus wordt de zomereditie van het culinaire evenement weer gehouden op het evenemententerrein aan de IJsselmeerstraat.


Net als in afgelopen maart hoopt de organisatie weer op spontane picknick afspraakjes en heel veel gezelligheid.
Ga op smakelijke ontdekkingsreis en check in bij de leukste mobiele keukens. Maar liefst 20 enthousiaste Foodtruckers maken voor jullie de meest heerlijke gerechten. Het Manifestatieterrein wordt dit weekend 1 groot openlucht restaurant waar elke smaakpupil Bruisend geprikkeld wordt! Ook vegan, biologisch, glutenvrij en vegetarisch aanbod is er te vinden.

De Foodtruck events van Evenementenorganisatie Bruisend staan voor informeel en een ongedwongen knusse sfeer, gevarieerd ambachtelijk aanbod, lokale betrokkenheid, 
kindervermaak, duurzaam en het ons kent ons gevoel!

Het event is op beide dagen van 13:00 tot 20:00, locatie: evenemententerrein IJsselmeerstraat Huizen

foodtruckfestival

Het ons kent ons gevoel:

Op de Foodtruck Festivals van Bruisend creëert men een informele en knusse sfeer. Het voelt als een grote ongedwongen familie bijeenkomst waar iedereen het leuk vind om elkaar weer eens te zien en te spreken; het “ons kent ons” gevoel. En wat is leuker om met elkaar te kletsen in een Bourgondische omgeving met de leukste mobiele keukens en Bruisende drankjes? 

Gevarieerd aanbod:

De trucks worden met zorg geselecteerd, er staan dan ook enkel unieke deelnemers! Ben je dol op lekker eten en ontdek je graag nieuwe gerechten? Ze serveren gerechten uit verschillende werelddelen. Van Mexicaanse bbq worstjes tot Spaanse churros, van Franse wijnen tot Molukse saté! Maar ook kenmerkend Nederlandse poffertjes, koffie en cappucino,vruchtensappen en Italiaans ijs zijn op het Food Festival te vinden!D

Kindervermaak:

Uiteraard wordt er ook weer dit jaar aan de kids gedacht en daarom is er kindervermaak voor diverse leeftijden te vinden. Tevens kan men geschminkt worden.

Entertainement:

Op beide dagen zal er zomerse muziek gedraaid worden afgewisseld met live optredens door een aantal muzikanten met een heel gevarieerd muzikaal aanbod.

Feiten en cijfers:- Naam evenement: Foodtruck Festival Tjoeke Tjoeke Food Food- Datum: 17 & 18 augustus- Tijden: 13:00 tot 20:00- Locatie: Evenemententerrein Manifestatieterrein, Ijsselmeerstraat Huizen- Entree: gratis- Aantal bezoekers: we verwachten rond de 5000- Parkeren: we moedigen aan om lopend of op de fiets te komen. 
Organisatie: Evenementenorganisatie Bruisend- Website: www.bruisend.nu

Foto’s Inge Jansen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

 • Reageer
  Jazzy
  31 juli 2020 op 16:06

  Hallo beste
  Is er nog een plekje voor mijn fout truck
  Mits het door gaat natuurlijk

 • Laat een reactie achter