Koningsdag in Huizen

Wat is er allemaal te doen op Koningsdag in Huizen?
Traditiegetouw is er natuurlijk de oranjemarkt en de kindervrijmarkt op en rondom het Oude Raadhuisplein. Prinses Irene en Drum&Showband MCC spelen daar voorafgaand aan de officiële opening door burgemeester Heldoorn. Hierna zijn er diverse optredens op het Oude Raadhuisplein tot 18:00 uur.

PLEIN 2000

Vanaf 13:30 starten hier de eerste optredens. Een nieuwe organisatie heeft een verfrissende programmering neergezet samen met de ondernemers op Plein 2000, met onder meer optredens van Yes-R, Fiesto en Baldadig Boys.

Taptoe

Taptoe huizen

De Huizer Taptoe is de feestelijke afsluiting van Koningsdag. Veel mensen kijken er ieder jaar naar uit en genieten telkens weer van de gezellige sfeer en het aansprekende programma. Voor jong en oud vanuit Huizen en de wijde regio altijd weer een feestje.

Gemeenteraadslid Rob Bource organiseert alweer voor de zesde keer de Taptoe Huizen op Koningsdag. De Stichting Combinatie van Korpsen heeft weer veel bijgedragen aan het afwisselende programma voor deze avond. Goed voor veel luister- en kijkplezier dus.

Optredende korpsen:

  • Drumfanfare ESKA Bemmel
  • Jeugdshowband Irene Ede
  • Drumfanfare Laurentius Voorschoten
  • Showharmonie Oefening Baart Kunst (OBK) Rhenen

TOEGANG VRIJ – ruime GRATIS parkeergelegenheid aanwezig
Waar : S.V. Huizen terrein – IJsselmeerstraat 3 – 1271 AA Huizen
Aanvang : 20:00 uur
Einde : 22:00 uur

Kermis

kermis huizen

Natuurlijk staat ook de oranjekermis op het Prins Bernhardplein. De kermis is tot 24:00 uur geopend.

Kijk ook op de website www.koningsdaghuizen.nl voor nog meer informatie e n de line-ups op de podia.

O’Donder en het Wapen van Huizen

Vanaf 14:00 uur kun je ook weer gezellig bij O’Donder terecht voor een drankje en een deuntje. DJ Jaap Hobo draait daar de leukste muziek.
DJ Eric C en Kees van de Stad zorgen voor de muzikale noot bij het Wapen van Huizen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.
Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter