Het winterplein is open ! Huizen draait doorrr

Het eerste Huizer wintevenement “Huizen draait doorrr” is vanmorgen geopend door de wethouder Marlous Verbeek. Samen met kinderen van de Stichting Kinderopvang Huizen maakte zij een rondje in het reuzenrad op het Oude Raadhuisplein. Het eerste uur mocht vervolgens iedereen gratis de hoogte in.

De hele kerstvakantie is het Oude Raadhuisplein van Huizen omgetoverd tot een gezellig winterplein. Hier zijn van 27 december tot en met 6 januari allerlei winteractiviteiten te beleven. Zo staan er foodtrucks waar je heerlijke winterse versnaperingen kunt halen en gezellige kraampjes waar je voor originele winterse cadeautjes terecht kunt. Maar het hoogtepunt op het winterplein is natuurlijk het reuzenrad van maar liefst 22 meter hoog. Van hieruit kun je heel Huizen en omgeving van bovenaf bewonderen!

Het reuzenrad draait iedere dag vanaf 10.00 uur!
Het reuzenrad zal tijdens de kerstvakantie dagelijks draaien van 10:00 uur tot winkelsluitingstijd. Tegen betaling kun je een gezellig rondje maken en genieten van het uitzicht op ’t Gooi. Daarnaast ontvang je vanaf half december bij diverse winkeliers in het Hart van Huizen een muntje bij je aankoop. Kosten muntje reuzenrad: Kind tot 12 jaar: €2,50 Volwassene: €3,50
 Gezin: 4 muntjes voor €10,-

winterplein

Programma:

Alle dagen, van 27 december t/m 6 januari 2017: Kom naar het reuzenrad op het sfeervolle winterplein met soep & cookie, lekkernijen, hebbedingen en verrassend entertainment voor de familie.

Dinsdag 27 december 11.00 – 12.00 uur: Feestelijke opening! Het eerste uur gratis in het rad!
Wethouder Verbeek zal het officiële startsein geven voor Huizen Draait Doorrr!, door samen met enkele kinderen van Stichting Kinderopvang Huizen het allereerste rondje in het reuzenrad te maken. Vervolgens is het reuzenrad gedurende 1 uur gratis toegankelijk voor iedereen en kan je genieten van warme chocolademelk.

Woensdag 28 december 12.00 – 16.00 uur: Ontmoet kinderheld Brandweerman Sam
Brandweerman Sam loopt rond op het winterplein. Schud Sam een handje en ga met hem op de foto!

Vrijdag 30 december 16.00 – 21.00 uur: Geniet van Top 2000!
Zing mee met de leukste Top 2000 hits op het plein! Kom genieten van muziek, lekkere hapjes en een rondje reuzenrad. In de middag vanaf 16.00 uur draait Huizer DJ PAUL C4GE de beste Top 2000 hits en vanaf 19.00 uur vormt hij een duo met dé echte Top 2000 pianist, Martin van Gulik. Zij laten het hele plein swingen!

Zaterdag 31 december van 16.00 – 18.00 uur: Draai doorrr tijdens de Oudejaarsborrel!insolar-eten-en-drinken
Wil je het oudejaar bijzonder afsluiten? Koop dan nu entreekaarten voor de Oudejaarsborrel en kom gezellig het oudejaarsfeest vieren op het plein en in het rad met o.a. oliebollen, lekkere bubbels, hapjes, drankjes en leuke muziek! En proost vanuit het reuzenrad op de afsluiting van een mooi jaar! De Oudejaarsborrel wordt georganiseerd in samenwerking met Insolar. Entreekaarten à €15 zijn hier online te bestellen of te koop bij Insolar.

Woensdag 4 januari van 12.00 – 16.00 uur: Fun for kids!
Kom gezellig met je kinderen naar het plein voor diverse leuke kinderactiviteiten. Houd de website van Hart van Huizen in de gaten voor het actuele programma.

Programma onder voorbehoud

 

Kijk hier voor de timelapsevideo van de opbouw van het reuzenrad op tweede kerstdag.

Blijf op Huizer Hoogte

OpHuizerhoogte is de opvolger van OogopHuizen. Een nieuwe naam maar met dezelfde berichten en leuke foto’s als u van ons gewend was. Blijf ons volgen op onze nieuwe Facebookpagina en mis niets.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter