Kerstmarkt in winkelcentrum Oostermeent

Vanmiddag wordt er weer een gezellige kerstmarkt gehouden in de Oostermeent. Een levende kerststal en een grote tent waar je heerlijk warme chocolademelk of gluhwein kunt drinken en uiteraard met een mooi kerstkoor. Kom ook de kerstsfeer proeven vanmiddag gezellig met familie en vrienden. De kerstmarkt is geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Oostermeent kerstmarkt

kerstmarkt oostermeent

Blijf op Huizer Hoogte !

OogopHuizen wordt OpHuizerhoogte. Een andere naam en een ander logo, maar met de zelfde fotografen en dezelfde leuke berichten als u van ons gewend bent. OogopHuizen krijgt straks een andere invulling. Inge Jansen en Vincent Snoek gaan daarom door als OpHuizerhoogte. Help ons weer net zo’n groot fotoblog van Huizen op te zetten en verhuis met ons mee !
Like OpHuizerhoogte op Facebook en mis niets !

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter