Booster en botsauto’s op de kermis

kermis

Vanaf 25 april staat de kermis weer op de Naarderstraat. Dit keer met een 18 meter hoge booster en de autoscooter, oftewel de botsautootjes. Het is dit jaar wel passen en meten geblazen want er moet een doorgaande weg openblijven voor de hulpdiensten. Dat heeft te maken met de overige wegopbrekingen elders in het dorp. De Oranje Stichting Huizen doet haar uiterste best om ook vooral attracties naar Huizen te halen die ook oudere jeugd aanspreekt.

kermis(archieffoto’s ophuizerhoogte 2016)

Afgelopen jaar was de kermis op de Naarderstraat eindelijk weer terug. Toen nog niet zo groot, maar het begin is er. Als de kermis dit jaar weer wat groter groeit wil men volgend jaar zelfs doorgroeien tot aan de Trompstraat. Voor nu moeten er wel wat aanpassingen worden gedaan door bomen te snoeien en wat obstakels weg te halen zoals paaltjes.

De kermis is dit jaar van 25 april tot en met de 29e.

Blijf op Huizer hoogte

Wil je ook weten wat er allemaal gebeurt in Huizen ? Hier vind je iedere dag de laatste nieuwtjes en mooiste foto’s uit het dorp. Kijk ook eens op de evenementenagenda voor alle activiteiten in Huizen. Organiseer jij namens een vereniging, bedrijf of jezelf een leuk evenement in Huizen ? Plaats deze gratis hier en deel het met iedereen uit Huizen.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter