Verbindingsdiner in Meentamorfose

Zo’n tachtig mensen genoten vanavond van een heerlijke barbecue bij de Meentamorfose. Het ‘verbindingsdiner’, georganiseerd door Aziz Akhath van WazZap, is bedoeld om de verschillende bewoners van Stad & Lande (postcode 1276) nader tot elkaar te brengen.

Verbinden

Door samen te eten en kennis te maken met elkaars cultuur, hoopt Aziz dat mensen meer begrip voor elkaar kunnen opbrengen en daardoor fijner kunnen samenleven. Bewoners van verschillende leeftijden, ondernemers, buurtcoaches en vrijwilligers maken het met elkaar hύn wijk: een fijne plek waar ze graag wonen, werken en hun vrije tijd doorbrengen en het leuk hebben met mensen uit de buurt.

Wethouder

Wethouder Marianne Verhage werd nog even in het zonnetje gezet voor haar inzet voor het verbinden van mensen in Huizen. Binnenkort wordt het nieuwe college geïnstalleerd en neemt zij afscheid van de gemeente.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie: Larisa Landré en Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter