Bescheiden Erfgooiersdag

Iets kleiner dan de meeste mensen hadden verwacht, was vandaag weer de traditionele Erfgooiersdag in het centrum van Huizen. Elke vrijdag na Hemelvaart wordt deze markt met oude ambachten georganiseerd door de winkeliers van het Hart van Huizen.

Kleinere opzet

In tegenstelling tot vorige jaren was er dit keer geen braderie. Rond het Oude Raadhuisplein stonden een aantal eetkraampjes, er waren kramen waar oude ambachten uitgevoerd werden en er waren activiteiten voor jong en oud, zoals dorsen, ponyrijden, klompen schilderen en een heus poppentheater.

Oude Kerk

Traditiegetrouw was ook de toren van de Oude Kerk geopend. Van boven op de toren heb je een prachtig uitzicht over Huizen!

Klompen schilderen

Poppentheater

Zelf een tol maken

Kleurpaat inkleuren

Palingroken

Kijk voor een nog uitgebreidere fotoserie op Beeldend G&V van Larisa Landré

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter