Doe je mee met NL Doet ?

NL Doet

Aankomend weekend is het weer NL Doet. Er zijn diverse verenigingen en stichtingen die wel een paar uurtjes hulp kunnen gebruiken. En ook de gemeente  Huizen vraagt hulp om het wilgenopschot op de vogeleilandjes te helpen snoeien. Zo houden de vogels genoeg ruimte om te broeden. Lekker even gezamenlijk de handen uit de mouwen steken in de frisse buitenlucht. Maar ook bijvoorbeeld stichting Vaarkracht, de Scouting, Sherpa, Visio of de verzorgingshuizen in ’t dorp vragen om hulp. Op de website van NLDOET vind je alle klussen die men met behulp van vrijwilligers wil klaren. Doe je ook mee, klik dan op de link van NL doet en meld je aan. 

Blijf op Huizer hoogte

Op Huizer hoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Hier zie je iedere dag nieuwe foto’s uit Huizen, lees je de laatste nieuwtjes of zie je de leukste tips. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Foto: Roy Visser – Huizen van Boven – Facebook

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter