Pasar Malam en Massada in de Oostermeent

Vanmiddag kon je reizen door Indische sferen tijdens de Pasar Malam in winkelcentrum Oostermeent. De hele zaterdagmiddag kon je de bijzondere warme Aziatische cultuur meemaken. Het weer paste perfect in de ambiance en het was erg maar gezellig druk. Er waren diverse kraampjes met leuke aanbiedingen en natuurlijk genoeg lekkers te eten

Optreden Massada

De grootste band die Huizen heeft voortgebracht begon rond 2 uur met hun optreden. Er was heel veel publiek voor op de been gekomen; het gehele plein stond vol. Voor het optreden werden nog handtekeningen uitgedeeld door de bandleden. Een prachtige, leuke, gezellige, en muzikale dag vandaag in winkelcentrum Oostermeent. Onze complimenten aan de organisatoren!

Massadamassada

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter